ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Η KTH σας ενημερώνει ότι η σχολή θα είναι κλειστή από τις 24 Δεκεμβρίου με 02 του Γενάρη συμπεριλαμβανομένου για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ανοίγουμε 03 του Γενάρη ημέρα Σάββατο για όλους του μαθητές μας ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.Αυτό γίνεται με σκοπό να μην χαθούν δύο εβδομάδες μαθημάτω,για αυτό το λόγο εμείς προγραμματίσαμε με πολύ κόπο τα πιο κάτω.  Το μάθημα στις 3/01 δεν  θα γίνει στη σχολή μας λόγω χώρου αλλά θα γίνουν  στο Steel  Fortress Rehearsal  Studio.(Βλέπε χάρτη)

Θερμή παράκληση προς όλους είναι όπως εξοφλήσετε τα δίδακτρα σας μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για να μπορέσουμε και εμείς να καλύψουμε τις ανάγκες του προσωπικού της εταιρείας μας πριν τις γιορτές. Ένεκα του ότι πολλοί  καθυστερούν στις πληρωμές τους και καθότι οι πλείστες πληρωμές γίνονται με επιταγές συνήθως το προσωπικό μας πληρώνεται με  καθυστέρηση κάθε μήνα με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία της σχολής.(Κατανοούμε την δυσκολία των καιρών που όλοι περνούμε και κατανόηση πάντα υπάρχει)Σας υπενθυμίζουμε ότι τα δίδακτρα προπληρώνονται.

Το μάθημα του Σαββάτου )03/01/15 είναι αναγκαστικό για όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως ημέρας που έρχονται για το μάθημα τους. Οι καθηγητές της KTH εκείνη την ημέρα θα επικεντρωθούν σε 3 βασικά αντικείμενα:
1)Δημιουργία συγκροτήματος
2)Ηχογράφηση (οι μαθητές θα ηχογραφήσουν ρυθμικά  μοτίβα)
3)Σκηνική συνύπαρξη και επικοινωνία των μελών μιας μπάντας
Το μάθημα θα διαρκέσει 2 ώρες από τις 09:30 ως τις 11:30.

Στη συνέχεια θα υπάρξει διάλλειμα μισής ώρας και μετά η εταιρεία μας εγκαινιάζει κύκλο σεμιναρίων.Το πρώτο θα είναι  με τον γνωστό κατασκευαστή μουσικών οργάνων  Γιώργο Παπάζογλου. Ο κ.Παπάζογλου θα μας παρουσιάσει ένα σεμινάριο που 1η φορά θα γίνει στην Κύπρο. Θα μας μιλήσει για το σωστό tuning της κιθάρας, το Set Up, συντήρηση και διάφορα σχετικά για την ηλεκτρική , κλασσική κιθάρα και Μπάσο. Το σεμινάριο θα διαρκέσει 1 ώρα και μετά θα δεχτεί ερωτήσεις ο καλεσμένος για 30 λεπτά. Το Σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους.

Χάρτης SteelFortressRecordingStudio     (ΡΗΓΑΙΝΗΣ 12, ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ) 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ