ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

       1) Οι εξετάσεις Θεωρίας του Trinity θα είναι στις 9 Μαΐου. Θα σας δοθούν επιπλέον πληροφορίες από                                               τους υπευθύνους των εξετάσεων (Νάταλη Γιωργαλλή 99 541115). Όσοι μαθητές θα παρακαθίσουν στις   εξετάσεις πρέπει να γνωρίζουν ότι:

Α] Απο τις 25 Απριλίου μέχρι και τις 8 Μαίου πρέπει να έρθουν στη σχολή μας, κατόπιν συνεννόησης, τουλάχιστον 5 φορές για να λύσουν δειγματικά test για την εξέταση.

Β] Μετά τις εξετάσεις Θεωρίας στις 9 Μαίου , ΟΛΟΙ οι μαθητές θα συνεχίσουν το μάθημα της Θεωρίας  όπου θα καταπιαστούμε με συμπληρωματικό υλικό όπως:
(α) Aural Tests (Ear Training) για ενίσχυση των μαθητών μας που θα έχουν εξετάσεις του RockSchool και Trinity (οργάνων)
(β) Θεωρία από τα καινούρια βιβλία του RockSchool Theory που μόλις έχουμε παραλάβει και περιλαμβάνουν καινούριο θεματικό υλικό, το οποίο θα διδαχθεί για πρώτη φορά .

(γ) Οι μαθητές που δεν θα παρακαθίσουν εξετάσεις οργάνου τον Ιούνιο, στις ώρες αυτές θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την παράστασή μας (που θα γίνει στις 2/7 στο αμφιθέατρο του «European University»).
Η Θεωρία του Rockschool καλύπτει το γνωστικό κομμάτι που χρειάζονται όλοι οι μαθητές μας οι οποίοι είναι μέλη σε μπάντες είτε θα πάνε εξετάσεις RockSchool. Στόχος της θεωρίας αυτής είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών μας, για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στις πρακτικές εξετάσεις και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους σε πρακτικό επίπεδο.

2)      MOCK EXAMS
Η 2η  εβδομάδα του Μαΐου απο τις 11 μέχρι και τις 16, και η 4η  εβδομάδα του Μαΐου από τις  25 μέχρι και της 30 θα είναι εβδομάδες Mock exams για όσους θα παρακαθίσουν  εξετάσεις τέλος Ιουνίου

3)      Ιούνιος
Το μήνα Ιούνιο τα μαθήματα θα επικεντρωθούν σε δύο άξονες:
(α)Προετοιμασία εξετάσεων
(β)Προετοιμασία Συναυλίας
Η φετινή Συναυλία της σχολής, με τίτλο Music and  Cinematography”, θα γίνει στις 2 Ιουλίου, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Η Συμμετοχή όλων των μαθητών  είναι υποχρεωτική. Φέτος ΟΛΟΙ οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι, θα συμμετέχουν στην ίδια παράσταση.

4)      Οι εγγραφές για τη νέα σχολική περίοδο 2015 – 2016 θα γίνουν από τις 4/5 μέχρι και τις 25/6. Τα μαθήματα αρχίζουν στις  1/9. Η εγγραφή θα έχει κόστος 25 ευρώ για κάθε μαθητή. Όσοι μαθητές έχουν αδέλφια στη σχολή το κόστος εγγραφής θα είναι 20 ευρώ για τον κάθε μαθητή. (Ο  τρίτος από κάθε οικογένεια δεν πληρώνει εγγραφή). Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο εάν γίνει προσωπικά και εάν ο μάθητής συμπληρώσει και το δέκατο μήνα φοίτησης (Ιούνιο). Εγγραφές μέσω ΦΑΞ, ταχυδρομείου, τηλεφώνου και e-mail  δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Τα μαθήματα τελειώνουν 30 Ιουνίου. Τυχόν χαμένα μαθήματα, λόγω σχολικών εξετάσεων,  μπορούν να αναπληρωθούν πριν ή μετά τις εξετάσεις μέχρι 30/6 μόνο.

Σας Ευχαριστούμε.