Όπως όλοι γνωρίζετε, τα μαθήματα μας τελειώνουν στις 30 Ιουνίου. Η συναυλία μας θα είναι στις 2 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ με τίτλο ’Music and Cinematography’ στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ. Παρακαλείστε όπως προμηθευτείτε εισιτήρια το συντομότερο δυνατόν.
Υπενθυμίζουμε τους μαθητές μας να εξοφλήσουν τυχόν δίδακτρα προηγουμένων μηνών μέχρι τις 20 Ιουνίου. Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου.
Όσοι μαθητές θέλουν να συμμετάσχουν στα μαθήματα του μήνα Ιουλίου πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 20 Ιουνίου ούτως ώστε να ετοιμαστεί το πρόγραμμα των μαθημάτων τους έγκαιρα.
ΤΕΛΟΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 20-25 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΤΡΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Ευχαριστούμε πολύ!