Συναυλία

Η συναυλία μας  θα είναι στις 24 Ιουνίου  στη μουσική σκηνή RED  και θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές μας. Από τις 10/06 μέχρι και τις 30/06 θα έχουμε και κάποιες επιπλέoν συναντήσεις για σκοπούς εξετάσεων, προβών, και προετοιμασία της συναυλίας μας.

 

Λεπτομέρειες Συναυλίας

Η συναυλία μας φέτος θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Όλοι οι μαθητές πρέπει να συμμετάσχουν ποικιλοτρόπως, όχι μόνο με το να παίξουν το όργανό τους αλλά και με το να τραγουδήσουν. Αυτό γίνεται για τον περιορισμό του χρόνου διάρκειας της συναυλίας και για να αυξήσουμε το χρόνο που θα αφιερώσουμε στην προετοιμασία των εξετάσεων και να αποφύγουμε την ταλαιπωρία σας με επιπλέον πρόβες. Οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν, να γνωρίσουν και να παίξουν μουσική μαζί με άλλους μαθητές μας, καθώς και να βιώσουν την εμπειρία της σκηνής.

 

Μπλούζες

Στη συναυλία μας, οι μαθητές θα χρειαστεί να φορέσουν την μπλούζα της σχολής, γι’ αυτό, από 5 μέχρι 20 Μαΐου πρέπει οι μαθητές μας να δηλώσουν το μέγεθος που επιθυμούν. Μαζί με την παραγγελία παρακαλείστε όπως φέρετε το ποσό των 15 ευρώ.

 

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατίθενται στη σχολή μας από 1η Ιουνίου και θα είναι 5 ευρώ.

 

Εξετάσεις

Οι εξετάσεις μας θα είναι από τις 17 μέχρι τις 30 Ιουνίου περίπου. Εάν χαθούν κάποια μαθήματα λόγω εξετάσεων του σχολείου επικοινωνήστε μαζί μας για αναπληρώσεις. Δεν θα χαθεί κανένα μάθημα, απεναντίας θα κάνουμε επιπλέον συναντήσεις.

 

Εγγραφές

Οι εγγραφές μας θα είναι από τις 10/05 μέχρι και 23/06. Θα σας σταλεί φόρμα εγγραφής για προκράτηση ώρας για τη νέα χρονιά 2017-2018 . Η εγγραφή έχει κόστος €25 και για όσους έχουν αδέλφια στη σχολή €20 ο καθένας. Η εγγραφή γίνεται προσωπικά και είναι έγκυρη μόνο για όσους συμπληρώσουν τον Δέκατο μήνα φοίτησης (Ιούνιο) .(Παρακαλούμε όπως για οποιεσδήποτε απορίες διαβάστε τους όρους εγγραφής στο βιβλιάριο μελέτης. )

 

Τέλος Σχολικής Χρονιάς

Ο μήνας Ιούνιος είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς, λόγω του ότι, έχουμε τις τελευταίες συναντήσεις πριν τις εξετάσεις, έχουμε τις συναντήσεις για τη συναυλία, δίδεται υλικό για την περίοδο του καλοκαιριού. H εγγραφή σας για τη νέα σχολική χρονιά θα ισχύει μόνο για όσους μαθητές έχουν συμπληρώσει τα μαθήματα το μήνα Ιούνιο.  Γι’ αυτό τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

 

Μαθήματα Ιουλίου

Όσοι ενδιαφέρεστε για μαθήματα τον μήνα Ιούλιο παρακαλούμε όπως το δηλώσετε μέχρι 15 Ιουνίου. Ο κύκλος συμπεριλαμβάνει συναντήσεις κατόπιν συνεννόησης. Τα μαθήματα μπορούν να συμπληρωθούν σε δύο ή τρεις εβδομάδες.

 

Δίδακτρα

Επίσης υπενθυμίζουμε όπως τα δίδακτρα προπληρώνονται στην αρχή του εκάστοτε μήνα.

 

Ευχαριστούμε !!